Arnold van de Starre

Arnold  is een zeer gedreven verenigingsman die al jaren voor iedereen klaar staat en altijd bereid is te helpen en mee te denken. Hij is een geliefd persoon en bekend bij iedereen in de haven.

Iedere ochtend al vroeg is hij met koffie te vinden in het clubhuis en dit heeft een aanzuigende  werking op anderen, want er zijn altijd clubleden die daar ook blijven hangen. Menig plan tot verbetering van de haven komt uit dit soort informele overleggen naar voren. Arnold vervangt de Havenmeester als dat nodig is en gedraagt zich dan als een uitstekend gastheer. Altijd is Arnold bezig te polsen of mensen lid willen worden van onze vereniging en regelmatig met succes.

Hij is een kei in het organiseren van gezellige avondjes in het Arendsnest of in de partytent van het Kanaal. Glühwein-, Mosselen- en Barbecue-avonden zijn jaarlijks terugkerende evenementen in Het Kanaal en de inschrijvingslijsten zijn snel gevuld. Wij hopen nog lang van Arnold en zijn activiteiten gebruik te mogen maken.

Het Bestuur en de Algemene Ledenvergadering heeft op 28 november 2019 besloten om Arnold  erelid te maken van de WSV Haringvliet.