Nieuwsbrief januari 2019 - Havenmeester

Van het Bestuur

Jacky Leurs stopt eind januari a.s. als Havenmeester van onze vereniging. Op de Nieuwjaarsreceptie werd dit aan de toen aanwezige leden al bekend gemaakt. Binnenkort komt er een aparte Nieuwsbrief waarin wordt aangegeven hoe we dit als bestuur trachten op te lossen c.q. in te vullen.

Bezoek aan de Hiswa

Van 6 tot 10 maart is er weer de Hiswa in de RAI in Amsterdam. Je kunt de nieuwste watersportgadgets en onderdelen voor elk type boot bekijken. Er is zelfs een veiling waarop je kunt meebieden op de verschillende producten.

Ken jij alle regels van het wedstrijdzeilen?

Het Watersportverbond heeft alle regeltjes met betrekking tot het wedstrijdzeilen op een rij gezet. Dit is te lezen op: mailchi.mp

Scheveningen 500, start 20 juli 2019

Peter de Weerdt heeft als lid van onze vereniging op de laatste ALV aangegeven dat hij in de organisatie zit van de Scheveningen 500.
Op zaterdag 20 juli 2019 start de Scheveningen500, georganiseerd door Stichting Zeilrace & Rally, met als eindbestemming St. Malo (Frankrijk) met twee wedstrijdbanen (race 500 NM en toerklasse 350 NM). Er is op 27 januari een informatiemiddag in Scheveningen. Informatie over de race kunt u vonden op:
De inschrijving voor het evenement is al geopend en meer informatie is te vinden op zeilrace-rally.nl

NLDelta programma

NLDelta is een programma dat staat voor de ontwikkeling van natuur, economie en leefbaarheid in Biesbosch en Haringvliet. Een dynamische deltagebied dat strekt van Loevestein tot voorbij de Haringvlietdam. Verbonden door water en een uniek ecosysteem, waar mens en natuur al eeuwen hand in hand gaan. NLDelta is een ambitieus programma waarin overheden, organisaties en bewoners werken aan het behoud en de ontwikkeling van natuur en de beleving daarvan. Met elkaar zetten zij de schouders onder projecten die leiden tot robuuste oer-Hollandse deltanatuur, goede recreatieve voorzieningen, efficiënte vervoersverbindingen en stimulering van toerisme. Lees meer hierover op www.nldelta.nl U kunt zich ook op de site inschrijven voor de Nieuwsbrief van NLDelta.