Havenmeester m/v

Watersportvereniging Haringvliet is op 21 maart 1961 opgericht en daarmee de oudste watersportvereniging van Hellevoetsluis. De vereniging beheert twee havens: een in het Kanaal en een in de Heliushaven. Voor deze havens zijn wij op zoek naar een:

Havenmeester m/v

U heeft affiniteit met de watersport en bent bereid om in de weekenden te werken. U bent minimaal 25 jaar of wellicht al gepensioneerd en u zoekt een leuke afwisselende baan. De werkzaamheden variëren van het beheer van onze havens, het begeleiden van leden en passanten tot en met lichte administratieve werkzaamheden. U begrijpt dat er in de zomerperiode meer van u wordt verwacht dan in het winterseizoen.

Wij bieden u een parttimebaan van rond de 950 uur op jaarbasis, waarbij het zwaartepunt ligt in de zomerperiode.

Klik hier voor een uitgebreide functieomschrijving.

Indien u geïnteresseerd bent, schrijf dan een korte motivatie aan: voorzitter@wsv-haringvliet.nl