Nieuwsbrief April 2019 - Voorjaarstocht

Van het Bestuur

Op 10 april kregen wij het schokkende bericht van het plotselinge overlijden van ons lid Hans Meijers. Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.  
 
In de laatste ALV zijn er een groot aantal wisselingen aangenomen van Bestuur en Commissieleden. De belangrijkste zijn de Voorzitter en de Havenmeester.
Als nieuwe voorzitter werd gekozen: John Roos. Hij zal zich in het nieuwe Bestek nog uitgebreid voorstellen.
Verder hebben we een nieuwe Havenmeester Aad Driessen. We zullen hem nog vaak tegenkomen in onze havens.
 
Joep Willems, de aftredend voorzitter, werd op voordracht van het Bestuur benoemd tot erelid van onze vereniging.
Lodewijk van Baartwijk werd bedankt voor het tijdelijk waarnemen van de functie Havenmeester.
 

Spiderbuster

Ook dit jaar bestaat er weer de mogelijkheid om uw schip een “spinnenbehandeling” te geven via het bedrijf Spiderbuster.  Dit staat in principe gepland op 25 mei, maar u kunt zelf met het bedrijf eventueel een andere afspraak maken. Meer info op www.spiderbuster.nl of telefoonnummer 0525-686597. U kunt zelf een afspraak maken met dit bedrijf en de afrekening geschiedt ook rechtstreeks met Spiderbuster. 
 

“Zon op boten”

Er komt een tweede informatieavond over de aanschaf van beloopbare zonnepanelen met korting. U kunt hier meer lezen: Collectieve inkoopactie

Evenementencommissie

Eerder heeft u een Nieuwsbrief ontvangen over onze voorjaarstocht op 24 en 25 mei aanstaande naar Willemstad. Vergeet niet om in te schrijven via dit inschrijfformulier
 

Youth Sailing foundation

In datzelfde weekend van 24 en 25 mei organiseert YSF, een ledeninitiatief om jongeren mee op zee te nemen op zeilschepen, een zeiltocht voor een rondje  “Goerees Platform” De informatieavond hiervoor is op 4 mei a.s. om 11.00 uur in het Arendsnest. Iedereen is welkom.
 

Watersportverbond

Het laatste nieuws van het Watersportverbond vindt u onder www.watersporters.nl