Nieuwsbrief oktober 2017 - Algemene Ledenvergadering

Van de Havenmeester

Heliushaven:
Het toiletgebouw Heliushaven is te betreden met de sepkey of een code (te verkrijgen via de havenmeester).

Alle optimisten, jollen en andere bootjes, die bij de mastenberging staan, dienen zo snel mogelijk te worden weggehaald. Dit i.v.m. het vervangen van de D steiger. Tevens moet de mastenberging gebruikt worden voor de mensen van de winterstalling.

Blijf je liggen in de haven? Zorg dat je schip goed vast ligt en de vallen niet kunnen klapperen. Dit klapperen is heel vervelend en zorgt ook voor schade aan de mast. In de Heliushaven is het verplicht met dubbele landvasten te liggen. Hier waait het regelmatig veel harder dan in het Kanaal. Hou daar goed rekening mee.

Voor de masten die de mastenberging ingaan: Graag zo hoog mogelijk in de mastenberging plaatsen. Dit in verband met de werkzaamheden aan de D steiger.
Haal een label bij de havenmeester en zet hierop uw naam, ligplaats en telefoonnummer.

Kanaal:
Ligplaatshouders in het kanaal van K 130 t/m K 099, kunnen tussen 01-01-2018 en 31-03-2018 niet weg dit i.v.m. met werkzaamheden aan de walkant. Wilt U toch blijven varen. Neem dan contact op met de havenmeester voor een tijdelijke andere ligplaats.

Het komt regelmatig voor dat auto's slecht geparkeerd staan. Er staan dan 2 auto’s op plaatsen waar gemakkelijk 3 auto's kunnen staan. Het zijn insteekvakken dus dwars parkeren is eveneens niet toegestaan. Houd hier rekening mee, want we delen de parkeerplaats ook met WSV Hellevoetsluis.

Leg uw schip goed in de box. De preekstoel/boeg mag niet verder dan de aluminium rand komen. Dit in verband met schade aan de steiger en de doorgang van de leden. Eventuele hulpverleners worden er anders ook door gehinderd.

Leden die fietsen hebben staan op het kanaal, worden verzocht om deze mee naar huis te nemen. De fietsenstalling wordt voor de winter weer een jollenberging.

Winterstalling 2017-2018

Het hellingen van onze boten is gepland op 28 oktober en 4 november 2017. Op 28 oktober gaan als eerste de boten die met staande mast de wal op gaan, daarna volgen op 28 oktober en 4 november de boten zonder mast. Aanvangstijd van het hellingen is om 08.00 uur.

Algemene Ledenvergadering

De najaarsvergadering wordt gehouden op donderdag 23 november 2017 in Bar Restaurant CITTA ROMANA, Parkweg l te Hellevoetsluis, aanvang 20.00 uur. U bent vanaf 19.30 uur welkom.

Nieuwjaarsreceptie

Wordt gehouden op zondag 7 Januari 2018 in de Kerk aan de Ring. Tevens wordt tijdens deze receptie afscheid genomen van Peter Naber als administrateur. Een uitnodiging volgt nog.

Uitslag gelijke Finish Race

Deze kunt u vinden op de website onder de volgende link: Uitslag GFR 2017