Nieuwsbrief september 2017 - Nautische filmavond

Nautische filmpjes in de Bonte Os op 15 september 2017

Aan de vooravond van de Gelijke Finish Race en het Najaarsfeest verzorgt Martin Baas een interessante filmavond. Leuke beelden maar ook beelden waarover men vragen kan stellen.

Deze filmavond begint op 15 september a.s. om 20:00 uur in de Bonte Os. Koffie en thee is gratis.  Dit is een leuke start van een mooi weekend!

Extra ALV gaat niet door

Eerder is aangekondigd dat er mogelijk een extra Algemene Ledenvergadering zou komen in verband met de veranderingen in de financiële-, leden-  en havenadministratie. Deze extra vergadering is niet nodig.

Wel blijft natuurlijk de reguliere ALV van november bestaan. Hierover krijgt u nog een uitnodiging.

Van de Evenementencommissie

16 september a.s. is het weer zover. Het jaarlijkse najaarsfeest met dit jaar als thema ITALIE. De bedoeling is dat wij diverse soorten pizza’s kunnen proeven. Als je bepaalde ingrediënten niet mag of lust, laat het ons dan even weten. Er kan nl. met een heleboel rekening gehouden worden, zodat je toch op dit feest aanwezig kunt zijn.

Op het bijgevoegde inschrijfformulier wel even aangeven!!!!!

Inschrijfformulier najaarsfeest 2017

Gelijke Finish Race op 16 september 2017

Het is dit jaar de 10de keer dat de Gelijke Finish Race wordt gehouden en dat vonden we een reden om iets extra’s te organiseren voor de deelnemers.

Zaterdag 16 september 2017 beginnen we om 09:00 uur met een gratis Zeilersontbijt voor alle deelnemers dat wordt aangeboden door Hagoort Sails uit Benthuizen.

Om 10:00 uur volgt de briefing waarbij de deelnemerslijst, de starttijden en de wedstrijdbaan worden bekendgemaakt. Ook is er dan gelegenheid tot het stellen van vragen.

We hopen met deze nieuwe activiteit de zeilers beter met elkaar in contact te kunnen brengen en ervaringen te kunnen laten uitwisselen. We rekenen op een grote opkomst en zodoende kan dit bij succes een blijvend karakter krijgen en de saamhorigheid op onze vereniging stimuleren.

De prijs uitreiking is NIET in het avondprogramma, zo als eerder vermeldt, maar zoals gebruikelijk tijdens het happy hour van 17.00 tot 18.00 uur!!

Klik hier voor het deelnameformulier.

Winterstalling 2017-2018

Het hellingen van onze boten is gepland op 28 oktober en 4 november 2017. Op 28 oktober gaan als eerste de boten die met staande mast de wal op gaan, daarna volgen op 28 oktober en 4 november de boten zonder mast.

We beschikken over 53 bokken van verschillende afmetingen en hopen dat we iedereen van dienst kunnen zijn.

Aanvangstijd van het hellingen is om 08.00 uur.

Zie voor meer informatie en het inschrijfformulier onze website: Winterberging