Uitslag Gelijke Finish Race 2017 (10e editie)

Ondanks de wat mindere weersomstandigheden was er op 15 en 16 september 2017 weer een grandioos verenigingsweekend met allerlei leuke activiteiten. Onze vereniging liet daarmee zien dat ze echt nog bruist van enthousiasme.

Totaal waren er 21 inschrijvingen waarvan er 19 aan de start verschenen. Ondanks de regen en de lage temperatuur zag je iedereen gewoon genieten met blije gezichten. Als je eenmaal flink bezig bent voel je de kou niet zo erg. Van de spanning tijdens de race kregen velen het nog eens extra warm. Zo rond half drie werd het droog en kwam er een waterig zonnetje. Bij verrassing werd de wind zuid, dit in tegenstelling tot alle voorspellingen. Iedereen was op tijd binnen voor de Happy Hours om 17:00 uur waar gezellig kon worden nagekaart.

Winnaar GFR 2017Winnaar GFR 2017

De Gelijke Finish Race activiteiten werden om 21:00 uur afgerond met de Prijsuitreiking op het Najaarsfeest. Hoogtepunt was de uitreiking van de Jeugdaanmoedigingsprijs waarbij met een spontane zangpartij de prijs werd gevierd. Zo kunnen we terugkijken naar een fijne zeildag in uitstekende sfeer en saamhorigheid tussen jong en oud.

Bekijk hier de definitieve uitslag

Rob de Vries
Wedstrijdleider