Nieuwsbrief september 2018 - Vernieuwen van de E-steiger

Van de Havenmeester / Havencommissie Helius

In verband met het vernieuwen van de E-steiger in de Heliushaven moet deze steiger begin november 2018 leeg zijn. Schepen die op de wal gaan kunnen nog tijdelijk blijven liggen. Voor de overige schepen zullen wij een ander ligplaats moeten zoeken, daarom het volgende verzoek:

Graag zo spoedig mogelijk per e-mail (havenmeester-heliushaven@wsv-haringvliet.nl) of SMS/WhatsApp (06-36324865) aan de Havenmeester laten weten of uw schip voor de winter weg gaat/ dan wel dat Uw box beschikbaar komt. De havencommissie wil graag een inzicht krijgen wie in de Heliushaven blijft en wie elders gaat overwinteren zodat we lege boxen kunnen gebruiken voor schepen van de E-steiger.

Medio september zullen we een info avond/middag organiseren voor ligplaatshouders van de E-steiger. Hier zullen we nogmaals de plannen uiteenzetten.

Er is/was een stroomstoring op de F-steiger. Wij vragen begrip hiervoor en excuses voor het ongemak.

Schepen in de Heliushaven dienen vanaf september met dubbele landvasten te zijn afgemeerd, controleer regelmatig uw landvasten op slijtage en schavielen. Overleg met Uw buurman, indien nodig maak afspraken over de beste manier van afmeren. Indien Uw vragen of hulp hierbij nodig heeft neem dan contact op met de Havencommissaris

Fietsenstalling, de Havencommissie zal komen de winterperiode de fietsenstalling gaan opruimen, er staan veel defecte en verroeste/ ongebruikte fietsen. Ieder wordt verzocht zijn of haar fiets te voorzien van een label of mee naar huis te nemen.

Gelijke Finish Race

Komende zaterdag, 15 september, gaan circa 20 schepen van start bij dit gezellige en jaarlijks terugkerend evenement. De weersvoorspellingen zien er goed uit, we hebben er dan ook zin in. Onderstaand nog even het programma:

10.00 Briefing met een kopje koffie
12.00 Start wedstrijd
14.00 Finish
15.30 Prijsuitreiking onder het genot van een drankje/hapje
17.00 Einde

Winterstalling 2018-2019

Het hellingen voor de boten met staande mast gaat op 3 november 2018 plaats vinden. Zij worden geplaatst op het noordelijk deel van het parkeerterrein om i.v.m. een grotere windvang zoveel als mogelijk in de ”luwte” achter de bomen te staan. Het hellingen van de overige boten is gepland op 10 november 2018 en de tewaterlating van alle boten op 6 april 2019.

Inschrijving is geopend vanaf 1 september 2018, het formulier is te downloaden van de site (winterberging). Gaarne blad 3 volledig invullen met voorkeursdatum en mailen naar Kees Walraven (c.walraven@wsv-haringvliet.nl).
Sluitingsdatum voor aanmelden is 30 september, dit i.v.m. het verwerken van de aanmeldingen en het indelen van de te stallen boten op het terrein. Na aanmelding voor stalling krijg u een ontvangstbevestiging.

Bij teveel boten op dezelfde datum zal niet iedereen op die datum op de wal kunnen, hiervan krijgt u dan bericht met tevens het volgnummer van hellingen. De boten die zonder mast op de wal overwinteren kunnen hun mast stallen op de mastenberging naast de D steiger. Voor boten die in het water overwinteren en de mast op de wal willen stallen is hetzelfde formulier te gebruiken. Alle masten op de mastenberging dienen te worden voorzien van een label met de naam van de boot.

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Ook de WSV Haringvliet moet voldoen aan het beschermen van uw gegevens. U kunt de oor het bestuur opgestelde documenten bekijken op de website onder
Vereniging/Documenten.

Heeft U nog vragen?
De privacy deskundige van WSV Haringvliet houdt toezicht op de bescherming van privacy binnen de vereniging. De privacy deskundige is bereikbaar op security@wsv-haringvliet.nl Ook voor klachten over de wijze waarop de WSV Haringvliet met persoonsgegevens om gaat kun u terecht bij de privacy deskundige.