Nieuwsbrief 10 mrt 2024 - Voorjaarstocht 20/21 apr - Stremming Sluis 14/15 mrt

header

 
 
de-heen-schapenput-foto
 
 

Voorjaarstocht 20-21 april 2024 - De Heen

Ook dit jaar heeft de evenementencommissie weer een leuke voorjaarstocht voor jullie georganiseerd. De Haringvlietbrug kan weer voor ons open, want we gaan naar Jachthaven De Schapenput in De Heen. 

Vanuit Hellevoetsluis is dit 6 uur varen en we hopen natuurlijk op een gunstige wind. We proberen samen door de Haringvlietbrug en de jachtensluis bij het Volkerak te gaan. Vanaf het Volkerak varen we over de Steenbergse Vliet  en komen we langs het monumentale sluizencomplex van de Benedensas voor we aanleggen bij jachthaven De Schapenput.

De Schapenput is een rustige haven, gelegen in een prachtig natuurgebied. Voor de kinderen zijn er twee speelplaatsen met speeltoestellen en een speeleiland. Het diner zal plaatsvinden in Brasserie Hogediep, direct bij de haven. 

Op zondag varen we weer terug naar Hellevoetsluis.

Inschrijven voor deze leuke tocht kan via deze link. De kosten zijn € 30,- pp. voor de ligplaats, plus het 2-gangen diner (hoofdgerecht + toetje) inclusief 2 drankjes. Voor kinderen onder de 12 jaar is er een kindermenu, inclusief 1 frisdrankje. Hiervoor geldt een bijdrage van € 10,- per kind. De bijdragen worden via e-Captain in rekening gebracht. Bij annulering binnen 48 uur wordt het volledige inschrijfbedrag doorbelast.

Mis dit niet want VOL = VOL dus schrijf je snel in. 

Tot snel,
De Evenementencommissie

  

Stremming Sluis in het Kanaal door Voorne
donderdag14 en vrijdag 15 maart maart a.s.

Van de havendienst Hellevoetsluis ontvingen we de mededeling dat de Sluis in het Kanaal door Voorne op donderdag 14 en vrijdag 15 maart de hele dag gestremd is in verband met duikwerkzaamheden.

sluis-kanaal-door-voorne