Zelfwerkzaamheid Kanaal

Voor de zelfwerkzaamheid in het kanaal kunt u terecht bij Bob Dekkers (zelfwerkzaamheid-kanaal@wsv-haringvliet.nl)

Zelfwerkzaamheid Heliushaven

Op 15 november 2022 gaan we van start met de planning en indeling van de roosters voor de zelfwerkzaamheid 2023 in de Heliushaven.
Dit keer bieden we de leden met een ligplaats in de Heliushaven de mogelijkheid zich in te schrijven voor hun eenmalige dienst in het gehele jaar 2023.
Het is de bedoeling dat deze leden zich in de periode van 15 november tot 15 december 2022 inschrijven in de "mijn-captain" omgeving op de website. Na 15 december zal de inschrijving open blijven staan, maar,.....vanaf 15 december zullen wij de mensen die zich dan nog niet hebben ingeschreven gaan inroosteren op de dan nog open plaatsen in het voorjaar.
Dit laatste is nodig om zeker te stellen dat we voldoende leden hebben ingeroosterd voor de eerste maanden van het jaar. Als dat is gebeurd, dan is de indeling onherroepelijk.

Videohandleiding inschrijven Zelfwerkzaamheid Heliushaven

Inloggen

Inschrijven

Ruilen

 

Let Op!!!

  • Het uit te voeren werk is gepland naar het aantal leden voor die dag.
  • Bij verhindering dient men ZELF onderling te ruilen. Zorg dus dat er altijd een vervanger is.
  • Werktijd: 08.30 -16.00 uur.  Op hellingdagen: 08.00 – 15.30!
  • Neem werk- EN regenkleding mee!
  • Verschijnt U niet en heeft U ook niet geruild, dan geldt de afkoopsom zoals vermeldt in de laatste tarievenlijst.
  • De uit te voeren werkzaamheden zijn bekend bij de dagcoördinator. In verband met de wisselende (weers-)omstandigheden worden die niet gepubliceerd.
Als u met iemand heeft geruild kunt u dit voor de Heliushaven melden per e-mail aan Hans Harms (zelfwerkzaamheid-helius@wsv-haringvliet.nl).

De algemene planning voor de zelfwerkzaamheid door ligplaatshouders in de Helius haven is  zichtbaar in uw “mijn-Captain” omgeving onder het kopje “Zelfwerkzaamheid”. 

Uw inschrijving, indien van toepassing, is te vinden onder de tab “Home”, “Mijn activiteiten

Het liglaatsenboekje is te vinden onder de tab “Besloten bestanden