NIeuwsbrief 19 apr 2024 - Overlijdensbericht Henk Brand - 25 april belijning parkeerplaats - Borg SEP keys en sleutels

header

 
 
184-panorama-foto-middenpagina
 
 

Overlijdensbericht Henk Brand

Beste leden WSV Haringvliet,

Het Bestuur ontving het bericht dat op zondag 7 april 2024 Henk Brand op 77 jarige leeftijd is overleden na een ongeval. De afscheidsplechtigheid heeft inmiddels plaatsgevonden. Wel kunt U nog een condoleance bericht plaatsen op de herdenkingspagina van Henk: www.monuta.memoria.nl       naam: Henk     Code: 4U479S

Op Henk's overlijdensbericht staat de mooie tekst:

‘There ain’t no doubt in no-one’s mind
That love's the finest thing around
Whisper something warm and kind’

Carolina in my mind (James Taylor)

Wij wensen Ria en familieleden veel sterkte toe.

Het Bestuur van WSV-Haringvliet

 

Belijning parkeerplaats Heliushaven
donderdag 25 april 2024!

Eerder was gemeld dat de belijning van ons parkeer terrein Heliushaven afgelopen dinsdag 16 april vernieuwd zou worden. Echter door het slechte weer hebben we de werkzaamheden moeten verplaatsen naar donderdag 25 april.

Het parkeerterrein zal daardoor geheel afgesloten worden vanaf woensdag 24 april tot vrijdag 26 april. Dus gaarne vanaf woensdag 24 april buiten het parkeerterrein parkeren.

 

Borg SEP-keys en sleutels oude toegangssystemen

In de nieuwsbrief van 5 april jl. werd gemeld dat tot eind 2024 nog SEP-keys en/of Sleutels van de oude toegangssystemen van onze havens (voorbeeld: zie onder) konden worden ingeleverd, door deze op te sturen naar:
Watersportvereniging Haringvliet
Postbus 26
3220 AA  Hellevoetsluis
Na inleveren krijgt U de borgsom teruggestort. Voor een goede afhandeling is het van belang dat U een kort briefje toevoegd (in een goed leesbaar handschrift) met uw eigen naam en de bootnaam. Het is blijkbaar niet geheel duidelijk dat dit bericht niet geldt voor de blauwe "druppels" van ons huidige toegangssysteem. Voor deze druppels is geen borgsom van toepassing. 

sepkey-en-sleutel